Runo

"Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan"

Runo on meidän aarre. Meidän ensimmäinen yhteinen koira. Tämän perheen pikkumusta. Vaikka eihän Runo ole pieni ollenkaan. Se painaa vähintään 35kg ja on yli 60 senttiä säkäkorkeudeltaan. Runo syntyi 26.2.2011 ja sen emä on rekisteröity kultainennoutaja. Isää voidaan vain veikkailla. 

Hyvä viettinen, palvelualtis, älyttömän oppivainen, nöyrä ja rohkea ja kaikinpuolin lähellä täydellistä. Runo on laumaviettinen mutta kuitenkin terveen itsenäinen, itsevarma, nopea ja ketterä, äärettömän miellyttämisenhaluinen ja perus temperamentiltaan hyvin rauhallinen koira. Se kielii hyvistä hermoista, jotka ovatkin mielestäni aika hienosti paketissa sielä pääkopassa. Rauhallisesta temperamentista huolimatta kun tehdään, mitä vaan, tehdään silti täysillä, satakymmenen lasissa. Täydellinen ON-OFF koira.

Runo ei ylimääräisiä hauku, mutta kun se haukkuu, niin ääni on kumea basso ja kyllä käy ihan vakuuttavana vahtikoirana sille päälle sattuessaan. Muuten avoin kaikille ja pitää niin lapsista kuin vanhuksistakin :) Runo toimii upeasti käytännön metsällä lintu-,supi- ja jänisjahdissa. Muita meidän harrastuksia on rallytoko, tottelevaisuus, agility, ym. Runo Tyytyväinen saa olla ja kiitollinen mustasta <3


RUNON TERVEYS

LonkatKyynärätSelkäSydänPurentaHampaatMuuta
B/C0/0Epävirallisesti
täysin terveeksi kuvattu 11.9.2014
 Epävirallisesti terveeksi kuunneltu LeikkaavaOKKastroitu 17.1.2012Ei kommentteja:

Lähetä kommentti